øl, sprut og hornmusik

Underholdning i frederikssund

Underholdning i Frederikssund

Altid gang i den hos Sommerlyst!

01.

Musik

Her er altid musik og glade dage hos Sommerlyst, hvor vi spiller en god blanding af musik, så der både er noget for de unge og de gamle – bl.a. rock, jazz og livemusik fra coverbands.

02.

Bar

Selvfølgelig kan du få noget godt til ganen! Vi tilbyder lidt af det hele til at slukke tørsten, bl.a. fadøl, cider, simple drinks, shots, bitter samt vand og sodavand.

03.

Billardbord

Vi elsker gode stunder med spil og sjov. Derfor har vi også et billardbord til rådighed, hvor man bl.a. kan spille skomager og 8 Ball Pool. Dertil afholder vi også forskellige turneringer.

04.

Spillemaskiner

Hos Sommerlyst har vi opnået tilladelse til at have tre spilleautomater stående – så hvis man føler sig heldig, er det værd at prøve én af dem!

05.

Tv til sport

Vi er vilde med sport på bodegaen, og derfor viser vi nogle dage fodboldlandskampe og andet sport, der skaber sammenhold, glæde og sjove stunder!

06.

Udendørsfaciliteter

Der er også mulighed for udendørsservering hos Sommerlyst, hvor vi har en dejlig terrasse med sol på hele dagen. Her er der også mulighed for afholdelse af hyggelige arrangementer.

Hyggelig bodega

Sjove aftner

Hos Sommerlyst er du altid sikret en sjov aften med vennerne med et stort udvalg af drikkelse, sjove spil og god musik.

Musik for alle

Alle gæster velkomne

Her er en god blanding af alle slags genrer inden for musikkens verden samt noget godt til ganen for enhver smag.

Underholdning på bodegaen

Arrangementer

Løbende vil vi afholde forskellige turneringer og arrangementer, så husk altid at følge med på vores side!

Bodegaen Sommerlyst

Underholdning med plads til alle mand

Hos Sommerlyst er der altid fest og glade dage, hvor der er plads til alle mand – gamle som unge! 

Sommerlyst er en stor bodega, som er opdelt i forskellige afdelinger. Dermed kan de unge mennesker høre høj musik i den ene ende, mens de voksne kan høre dæmpet musik i den anden ende. Man kan dermed få præcis den stemning og aften, man ønsker sig hos os!

Der er masser af underholdning på bodegaen, bl.a. billard, dart, spillemaskiner og TV, en dejlig bar med masser af drikkelse til ganen, og løbende afholder vi også forskellige arrangementer. Vi glæder os til at se jer til en dejlig aften!

Krus med øl

øl, sprut og hornmusik

Besøg Sommerlyst