Bodega Sommerlyst

om Sommerlyst

Beliggende i Frederikssund

Bodega Sommerlyst

Velkommen til Sommerlyst! Vi er en hyggelig bodega beliggende i Frederikssund, som er den perfekte ramme for en sjov aften i selskab med vennerne og dem, man har kær. 

I kan enten hygge jer på jeres egne præmisser med fri benyttelse af vores underholdningsaktiviteter, eller I er velkomne til at deltage i vores forskellige arrangementer, hvor vi afholder noget for enhver smag. Vi afholder bl.a. forskellige billardturneringer, livemusik inden for forskellige genrer, visning af live-sport, jule- og påskearrangementer, sommerfester m.m. 

Derudover har vi en bar med et stort udvalg af drikkelse, lige fra fadøl og cider til shots og sodavand. 

Sommerlyst er ejet af Anita og Daniel, som overtog bodegaen i december 2020. Det blev dog til en hård åbning, da Danmark efterfølgende blev nedlukket pga. Corona. Der skal dog mere til at få os ned med nakken, og vi har brugt ventetiden på at gøre stedet rent, pænt og endnu mere indbydende til vores glade gæster!

Vores bodega i Frederikssund er derfor helt klar til at give dig en hyggelig stund! 

Underholdning i frederikssund
Bodega Sommerlyst

HYGGELIG BODEGA

SJOVE AFTNER

Hos Sommerlyst er du altid sikret en sjov aften med vennerne med et stort udvalg af drikkelse, sjove spil og god musik.

MUSIK FOR ALLE

ALLE GÆSTER VELKOMNE

Her er en god blanding af alle slags genrer inden for musikkens verden samt noget godt til ganen for enhver smag.

UNDERHOLDNING PÅ BODEGAEN

ARRANGEMENTER

Løbende vil vi afholde forskellige turneringer og arrangementer, så husk altid at følge med på vores side!

Plads til alle mand

Hyggelige omgivelser

Bodegaen Sommerlyst holder til i en ældre bygning, hvor stedet emmer af gammel charme. Det er en gammel gæstgivergård fra ca. 1880’erne, hvor der stadig i dag hænger malerier og portrætter af folk, der kom på stedet i gamle dage og drak bajere. Sommerlyst er altså et klassisk, gammelt værtshus med røde vægge og runde vinduer, hvor man nemt kan fornemme stemningen fra tidligere tider. 

Der er masser af underholdning på bodegaen, bl.a. billard, dart, spillemaskiner og TV, en dejlig bar med masser af drikkelse til ganen, og løbende afholder vi også forskellige arrangementer.

Det er altså en bodega, hvor der er plads til alle, da vi er her for at have det sjovt og være venlige mod hinanden. Vi har dermed nultolerance over for vold og stoffer, og hvis det opleves på stedet, bliver man omgående smidt ud og får karantæne!

Billard bord
øl, sprut og hornmusik

Besøg Sommerlyst